Ta pasta z łososia wędzonego na gorąco to ekspresowy sposób na pyszny dodatek do bułek, kanapek, chrupiących grzanek lub nadzienie do jajek faszerowanych czy tartaletek.
Kilka niepozornych składników i błyskawicznie powstaje smakowite smarowidło!
Ta pasta z łososia wędzonego na gorąco to ekspresowy sposób na pyszny dodatek do bułek, kanapek, chrupiących grzanek lub nadzienie do jajek faszerowanych czy tartaletek.
Kilka niepozornych składników i błyskawicznie powstaje smakowite smarowidło!
Łososia przełóż do miski i rozgnieć widelcem. Dodaj serek i śmietanę, dokładnie wymieszaj.
Na koniec szczypiorek, pieprz i pasta z wędzonego łososia już gotowa do smarowania!
Jeśli tak jak my często sięgasz po różne smarowidła kanapkowe, koniecznie spróbuj też wegańskiego smalczyku z fasoli 🙂
Kilka podstawowych produktów, zero komplikacji i efekt, który potrafi [...]
Dojrzałe banany, które aż proszą się o drugie życie, zamiast wylądować w [...]
Smak późnego lata, czyli ciasto półkruche ze śliwkami. Chrupiący spód i [...]
Soczysty kurczak z warzywami w kremowym sosie to szybki i prosty sposób na [...]
zobacz wszystkieRozpoczynamy serię kanapkową! Pierwszą z nich są pieczone żeberka w chlebku [...]
Dojrzałe banany, które aż proszą się o drugie życie, zamiast wylądować w [...]
Psst...wiesz, że ciasto na racuchy drożdżowe może sobie wyrastać w lodówce, [...]
Omlet owsiany z owocami to dobra propozycja na fit śniadanie, śniadanie na [...]