Ta pasta z łososia wędzonego na gorąco to ekspresowy sposób na pyszny dodatek do bułek, kanapek, chrupiących grzanek lub nadzienie do jajek faszerowanych czy tartaletek.
Kilka niepozornych składników i błyskawicznie powstaje smakowite smarowidło!
Ta pasta z łososia wędzonego na gorąco to ekspresowy sposób na pyszny dodatek do bułek, kanapek, chrupiących grzanek lub nadzienie do jajek faszerowanych czy tartaletek.
Kilka niepozornych składników i błyskawicznie powstaje smakowite smarowidło!
Łososia przełóż do miski i rozgnieć widelcem. Dodaj serek i śmietanę, dokładnie wymieszaj.
Na koniec szczypiorek, pieprz i pasta z wędzonego łososia już gotowa do smarowania!
Jeśli tak jak my często sięgasz po różne smarowidła kanapkowe, koniecznie spróbuj też wegańskiego smalczyku z fasoli 🙂
Kotlety schabowe to prawdziwa legenda polskiej kuchni - prosty, a jednak [...]
Zdarza się, że lodówka świeci pustkami, ale gdzieś w kącie leży samotna [...]
Masz ochotę na coś słodkiego, lekkiego i efektownego? To mamy dla Ciebie te [...]
Chłodna, lekko kwaśna i orzeźwiająca - mizeria z ogórków gruntowych, [...]
Ten przepis na kofty wołowe z warzywami jest bardzo smacznym pomysłem na [...]
Puszyste, idealnie słodkie bez dodatku cukru, szybkie w przygotowaniu. [...]
Na zdrowe i jednocześnie rozpieszczające śniadanie ten omlet szarlotka [...]
Nasiona chia nadają się nie tylko na pudding na mleku kokosowym, mogą też [...]