Ta pasta z łososia wędzonego na gorąco to ekspresowy sposób na pyszny dodatek do bułek, kanapek, chrupiących grzanek lub nadzienie do jajek faszerowanych czy tartaletek.
Kilka niepozornych składników i błyskawicznie powstaje smakowite smarowidło!
Ta pasta z łososia wędzonego na gorąco to ekspresowy sposób na pyszny dodatek do bułek, kanapek, chrupiących grzanek lub nadzienie do jajek faszerowanych czy tartaletek.
Kilka niepozornych składników i błyskawicznie powstaje smakowite smarowidło!
Łososia przełóż do miski i rozgnieć widelcem. Dodaj serek i śmietanę, dokładnie wymieszaj.
Na koniec szczypiorek, pieprz i pasta z wędzonego łososia już gotowa do smarowania!
Jeśli tak jak my często sięgasz po różne smarowidła kanapkowe, koniecznie spróbuj też wegańskiego smalczyku z fasoli 🙂
Kilka podstawowych produktów, zero komplikacji i efekt, który potrafi [...]
Dojrzałe banany, które aż proszą się o drugie życie, zamiast wylądować w [...]
Smak późnego lata, czyli ciasto półkruche ze śliwkami. Chrupiący spód i [...]
Soczysty kurczak z warzywami w kremowym sosie to szybki i prosty sposób na [...]
zobacz wszystkie
Jeśli nie masz pomysłu na wyjątkowy deser, delikatny jak chmurka z odrobiną [...]
Wariacja tradycyjnych kotletów w panierce czyli kotlety siekane z kurczaka [...]
Zdarza się, że lodówka świeci pustkami, ale gdzieś w kącie leży samotna [...]
Kruche to mój ulubiony rodzaj ciasta. Kojarzy mi się z moją babcią, u [...]
zobacz wszystkie