Ta pasta z łososia wędzonego na gorąco to ekspresowy sposób na pyszny dodatek do bułek, kanapek, chrupiących grzanek lub nadzienie do jajek faszerowanych czy tartaletek.
Kilka niepozornych składników i błyskawicznie powstaje smakowite smarowidło!
Ta pasta z łososia wędzonego na gorąco to ekspresowy sposób na pyszny dodatek do bułek, kanapek, chrupiących grzanek lub nadzienie do jajek faszerowanych czy tartaletek.
Kilka niepozornych składników i błyskawicznie powstaje smakowite smarowidło!
Łososia przełóż do miski i rozgnieć widelcem. Dodaj serek i śmietanę, dokładnie wymieszaj.
Na koniec szczypiorek, pieprz i pasta z wędzonego łososia już gotowa do smarowania!
Jeśli tak jak my często sięgasz po różne smarowidła kanapkowe, koniecznie spróbuj też wegańskiego smalczyku z fasoli 🙂
Na zdrowe i jednocześnie rozpieszczające śniadanie ten omlet szarlotka [...]
Kotlety mielone, sznycle czy karminadle? Każdy ma takie dania, które pachną [...]
Kotlety mielone bez buraczków? To jak bigos bez kapusty! Te ekspresowe [...]
Małdrzyki krakowskie to takie niepozorne placuszki z twarogu, które [...]
Omlet owsiany z owocami to dobra propozycja na fit śniadanie, śniadanie na [...]
Ten przepis na kofty wołowe z warzywami jest bardzo smacznym pomysłem na [...]
Moskole z sosem pieczarkowym - słyszeliście kiedyś o moskolach? Ja jeden [...]
Tym razem zapraszamy na makaron z szynką szwarcwaldzką i bobem. Bób jeszcze [...]
zobacz wszystkie