Kotlety mielone bez buraczków? To jak bigos bez kapusty!
Te ekspresowe buraczki to must-have każdego tradycyjnego talerza – lekko kwaskowe, wspaniale uzupełniają chrupiące sznycelki.
I to w 10 minut!
Kotlety mielone bez buraczków? To jak bigos bez kapusty!
Te ekspresowe buraczki to must-have każdego tradycyjnego talerza – lekko kwaskowe, wspaniale uzupełniają chrupiące sznycelki.
I to w 10 minut!
Odsączone buraki zetrzyj na grubych oczkach. Możesz też kupić już przetarte i zaoszczędzić kolejne minuty.
Dodaj przyprawy, sok z cytryny, olej i wymieszaj.
Jeśli wolisz ostrzejsze smaki, dorzuć cebulę pokrojoną w drobną kostkę i pieprz.
Masz ochotę na coś lekkiego z burakami w roli głównej? Zajrzyj do przepisu na sałatkę z burakiem i twarogiem wędzonym idealną na lunch lub na kolację!
Kotlety mielone, sznycle czy karminadle? Każdy ma takie dania, które pachną [...]
Kotlety mielone bez buraczków? To jak bigos bez kapusty! Te ekspresowe [...]
Małdrzyki krakowskie to takie niepozorne placuszki z twarogu, które [...]
Brzoskwinie w puszce mogą w kilka minut zamienić się w złocisty, karmelowy [...]
zobacz wszystkieKruche to mój ulubiony rodzaj ciasta. Kojarzy mi się z moją babcią, u [...]
Kotlety mielone bez buraczków? To jak bigos bez kapusty! Te ekspresowe [...]
Szybki i prosty sposób na smaczną przekąskę czyli drożdżowe paluchy pizzowe [...]
Psst...wiesz, że ciasto na racuchy drożdżowe może sobie wyrastać w lodówce, [...]