Ta pasta z łososia wędzonego na gorąco to ekspresowy sposób na pyszny dodatek do bułek, kanapek, chrupiących grzanek lub nadzienie do jajek faszerowanych czy tartaletek.
Kilka niepozornych składników i błyskawicznie powstaje smakowite smarowidło!
Ta pasta z łososia wędzonego na gorąco to ekspresowy sposób na pyszny dodatek do bułek, kanapek, chrupiących grzanek lub nadzienie do jajek faszerowanych czy tartaletek.
Kilka niepozornych składników i błyskawicznie powstaje smakowite smarowidło!
Łososia przełóż do miski i rozgnieć widelcem. Dodaj serek i śmietanę, dokładnie wymieszaj.
Na koniec szczypiorek, pieprz i pasta z wędzonego łososia już gotowa do smarowania!
Jeśli tak jak my często sięgasz po różne smarowidła kanapkowe, koniecznie spróbuj też wegańskiego smalczyku z fasoli 🙂
Chłodna, lekko kwaśna i orzeźwiająca - mizeria z ogórków gruntowych, [...]
Coś roślinnego, sycącego i domowego - kotlety z soczewicy i pieczarek robią [...]
Na zdrowe i jednocześnie rozpieszczające śniadanie ten omlet szarlotka [...]
Kotlety mielone, sznycle czy karminadle? Każdy ma takie dania, które pachną [...]
zobacz wszystkieKasza na sypko - Kupując kasze najczęściej sięgamy po te w woreczkach, [...]
Wysokobiałkowy omlet waniliowy - czy to nie brzmi jak śniadanie mistrzów? [...]
Szybki i prosty sposób na smaczną przekąskę czyli drożdżowe paluchy pizzowe [...]
Zielony omlet z tuńczykiem i oliwkami to zdrowe śniadanie ze szpinakiem w [...]
zobacz wszystkie