Kotlety mielone bez buraczków? To jak bigos bez kapusty!
Te ekspresowe buraczki to must-have każdego tradycyjnego talerza – lekko kwaskowe, wspaniale uzupełniają chrupiące sznycelki.
I to w 10 minut!
Kotlety mielone bez buraczków? To jak bigos bez kapusty!
Te ekspresowe buraczki to must-have każdego tradycyjnego talerza – lekko kwaskowe, wspaniale uzupełniają chrupiące sznycelki.
I to w 10 minut!
Odsączone buraki zetrzyj na grubych oczkach. Możesz też kupić już przetarte i zaoszczędzić kolejne minuty.
Dodaj przyprawy, sok z cytryny, olej i wymieszaj.
Jeśli wolisz ostrzejsze smaki, dorzuć cebulę pokrojoną w drobną kostkę i pieprz.
Masz ochotę na coś lekkiego z burakami w roli głównej? Zajrzyj do przepisu na sałatkę z burakiem i twarogiem wędzonym idealną na lunch lub na kolację!
Na zdrowe i jednocześnie rozpieszczające śniadanie ten omlet szarlotka [...]
Kotlety mielone, sznycle czy karminadle? Każdy ma takie dania, które pachną [...]
Kotlety mielone bez buraczków? To jak bigos bez kapusty! Te ekspresowe [...]
Małdrzyki krakowskie to takie niepozorne placuszki z twarogu, które [...]
Delikatne, puszyste, pyszne - pierwsze trzy określenia jakie nasuwają nam [...]
Owsianka kakaowa poleca się na śniadania w domu i w pracy. Jest pyszna, [...]
Pasty kanapkowe to życie. Idealne do chleba, bułek, krakersów, jako farsz [...]
Ten przepis na kofty wołowe z warzywami jest bardzo smacznym pomysłem na [...]
zobacz wszystkie