Kotlety mielone bez buraczków? To jak bigos bez kapusty!
Te ekspresowe buraczki to must-have każdego tradycyjnego talerza – lekko kwaskowe, wspaniale uzupełniają chrupiące sznycelki.
I to w 10 minut!
Kotlety mielone bez buraczków? To jak bigos bez kapusty!
Te ekspresowe buraczki to must-have każdego tradycyjnego talerza – lekko kwaskowe, wspaniale uzupełniają chrupiące sznycelki.
I to w 10 minut!
Odsączone buraki zetrzyj na grubych oczkach. Możesz też kupić już przetarte i zaoszczędzić kolejne minuty.
Dodaj przyprawy, sok z cytryny, olej i wymieszaj.
Jeśli wolisz ostrzejsze smaki, dorzuć cebulę pokrojoną w drobną kostkę i pieprz.
Masz ochotę na coś lekkiego z burakami w roli głównej? Zajrzyj do przepisu na sałatkę z burakiem i twarogiem wędzonym idealną na lunch lub na kolację!
Kotlety schabowe to prawdziwa legenda polskiej kuchni - prosty, a jednak [...]
Zdarza się, że lodówka świeci pustkami, ale gdzieś w kącie leży samotna [...]
Masz ochotę na coś słodkiego, lekkiego i efektownego? To mamy dla Ciebie te [...]
Chłodna, lekko kwaśna i orzeźwiająca - mizeria z ogórków gruntowych, [...]
Szarlotka wiśniowa - Czy Wy też wyznajecie taką niepisaną zasadę, że jak [...]
Kotlety mielone bez buraczków? To jak bigos bez kapusty! Te ekspresowe [...]
Rozpoczynamy serię kanapkową! Pierwszą z nich są pieczone żeberka w chlebku [...]
O to przepis na sos pomidorowy do makaronu (i nie tylko), który pokochałem [...]