Kotlety mielone bez buraczków? To jak bigos bez kapusty!
Te ekspresowe buraczki to must-have każdego tradycyjnego talerza – lekko kwaskowe, wspaniale uzupełniają chrupiące sznycelki.
I to w 10 minut!
Kotlety mielone bez buraczków? To jak bigos bez kapusty!
Te ekspresowe buraczki to must-have każdego tradycyjnego talerza – lekko kwaskowe, wspaniale uzupełniają chrupiące sznycelki.
I to w 10 minut!
Odsączone buraki zetrzyj na grubych oczkach. Możesz też kupić już przetarte i zaoszczędzić kolejne minuty.
Dodaj przyprawy, sok z cytryny, olej i wymieszaj.
Jeśli wolisz ostrzejsze smaki, dorzuć cebulę pokrojoną w drobną kostkę i pieprz.
Masz ochotę na coś lekkiego z burakami w roli głównej? Zajrzyj do przepisu na sałatkę z burakiem i twarogiem wędzonym idealną na lunch lub na kolację!
Kilka podstawowych produktów, zero komplikacji i efekt, który potrafi [...]
Dojrzałe banany, które aż proszą się o drugie życie, zamiast wylądować w [...]
Smak późnego lata, czyli ciasto półkruche ze śliwkami. Chrupiący spód i [...]
Soczysty kurczak z warzywami w kremowym sosie to szybki i prosty sposób na [...]
zobacz wszystkieMoskole z sosem pieczarkowym - słyszeliście kiedyś o moskolach? Ja jeden [...]
Zdarza się, że lodówka świeci pustkami, ale gdzieś w kącie leży samotna [...]
Kruche to mój ulubiony rodzaj ciasta. Kojarzy mi się z moją babcią, u [...]
Dojrzałe banany, które aż proszą się o drugie życie, zamiast wylądować w [...]
zobacz wszystkie