Pasty kanapkowe to życie.
Idealne do chleba, bułek, krakersów, jako farsz tortilli, warzyw czy dodatek do sałatek.
I nie raz dają pole do popisu kreatywności (i sprzątania lodówki).
Tym razem klasyka – pasta jajeczna. Kto nie lubi buły z jajem? 😉
Pasty kanapkowe to życie.
Idealne do chleba, bułek, krakersów, jako farsz tortilli, warzyw czy dodatek do sałatek.
I nie raz dają pole do popisu kreatywności (i sprzątania lodówki).
Tym razem klasyka – pasta jajeczna. Kto nie lubi buły z jajem? 😉
Jajka ugotuj na twardo i ostudzone zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
Dodaj majonez, musztardę, zioła i przyprawy. Dobrze wymieszaj, dopraw solą do smaku.
Szukasz pomysłów na pożywne śniadania? Spróbuj naszych sadzonych na kolorach – jajek sadzonych z solidną porcją warzyw 🙂
Kilka podstawowych produktów, zero komplikacji i efekt, który potrafi [...]
Dojrzałe banany, które aż proszą się o drugie życie, zamiast wylądować w [...]
Smak późnego lata, czyli ciasto półkruche ze śliwkami. Chrupiący spód i [...]
Soczysty kurczak z warzywami w kremowym sosie to szybki i prosty sposób na [...]
zobacz wszystkie
Małdrzyki krakowskie to takie niepozorne placuszki z twarogu, które [...]
Mam prosty sposób na białą fasolę! Cebulka zeszklona razem z jabłkiem [...]
Kilka podstawowych produktów, zero komplikacji i efekt, który potrafi [...]
Wariacja tradycyjnych kotletów w panierce czyli kotlety siekane z kurczaka [...]
zobacz wszystkie